03-11-11

Sharia Hebdo

charia hebdo,charly hebdo,relifascisme

Update: Charlie Hebdo start een blog.

Charia Hebdo, Charly Hebdo, relifascisme

Charlie Hebdo, euh Charia Hebdo, heeft aan den lijve de sharia kunnen ondervinden. De tenen van religieuze heethoofden tenen zijn lang. Het spijtige van de zaak is dat alle gelovigen door deze aanslag gestigmatiseerd worden. De aanslag, wie hem ook gepleegd heeft, valt op geen manier goed te praten. Sommigen zijn van mening dat het beter is geen al te scherpe kritiek op de gelovigen te verspreiden. Ik ben van mening dat god wel tegen een stootje moet kunnen.

Charia Hebdo, Charly Hebdo, relifascisme

Charia Hebdo, Charly Hebdo, relifascisme

Charia Hebdo, Charly Hebdo, relifascisme

Charia Hebdo, Charly Hebdo, relifascisme

Charia Hebdo, Charly Hebdo, relifascisme

23:16 Gepost door Ongebonden geest in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) | Tags: charia hebdo, charly hebdo, relifascisme |  Facebook |

Commentaren

"Ik ben van mening dat god wel tegen een stootje moet kunnen".
En ik maar denken dat jij van mening was dat god niet bestaat.
Alle gekheid op een stokje. Toen ik het nieuws van de aanslag hoorde dacht daar heb je ze weer en weer veel te weinig reactie vanuit de moslimwereld. Ik durf het bijna niet geloven maar het lijkt er meer en meer op dat er ook buiten de extremistsiche moslims een draagvlak bestaat voor dergelijke laffe aanslagen.

Gepost door: Duvel | 04-11-11

@Duvel: Je pakt mij natuurlijk op mijn gedachtegoed (Ik ben inderdaad een humanistisch atheïst).
Er is wel een reactie gekomen van de Grote Moskee in Parijs: http://www.liberation.fr/medias/01012369400-charlie-hebdo-nbsp-le-recteur-boubakeur-met-en-garde-contre-toute-accusation-hasardeuse. Men veroordeelt de aanslag (men kent de daders nog niet). De moslim-gemeenschap zit een beetje verveeld met de term "sharia" en stelt dat wij dat begrip niet goed begrijpen. Het wordt dan tijd dat ze dat eens gaan verduidelijken. De gebeurtenissen in Tunesië en Libië wijzen er in ieder geval op dat met de emancipatie van de vrouw een loopje genomen zal worden. Onlangs deden een aantal Tunesische vrouwen hun beklag daarover.

Gepost door: Vrijdenker | 04-11-11

De commentaren zijn gesloten.