24-07-11

Technologisch snufje van de toekomst

BOOK

We stellen een opzienbarende technologie voor. Via bio-optische technieken kunnen we informatie opslaan en weergeven. Ons product – met de commerciële naam BOOK (patentfree!) - is een technologische revolutie zonder weerga! Dit product van de toekomst werkt zonder elektronische schakelingen, zonder kabels, zonder batterijen. BOOK hoeft nergens mee verbonden te worden, heeft geen nood aan stopcontacten, is ogenblikkelijk bruikbaar en kan gelijk waar (zelfs bij afwezigheid van wifi-hotspots) gebruikt worden. Het product is ultralicht en draagbaar. Je kan het probleemloos in je handbagage op reis meenemen.

BOOK

BOOK valt nooit uit, hoeft niet (her)geïnstalleerd te worden en heeft geen nood aan updates die het binnen de kortste keren onbruikbaar of verouderd zouden maken.

Zie hier hoe onze bio-optische technologie in zijn werk gaat. BOOK bestaat uit opeenvolgende genummerde bladzijden van papier. Elke bladzijde kan miljoenen bits van informatie opslaan. Tijdens het optisch scannen van de bladzijde bereikt de informatiestroom zonder omwegen de hersenen. Geheel op eigen tempo wordt op commando van de hersenen bladzijde na bladzijde ingescand. De bladzijden (ook wel pagina's genoemd) worden door een vernuftig apparaat samengehouden (onder specialisten wordt dat de “band” genoemd). De band zorgt dat de bladzijden in de juiste volgorde komen te zitten. Dank zij de ondoorzichtige technologie van het papier kunnen de fabrikanten beide kanten van het papier gebruiken. Dergelijke techniek werkt kostenbesparend en laat toe om de hoeveelheid opgeslagen informatie te verdubbelen.

BOOK

Het merendeel van de producten BOOK heeft een inhoudstafel, die de juiste plaats aangeeft waar de informatie zich bevindt. In optie kan een boekenlegger bekomen worden, die toelaat BOOK te openen op de exacte plaatst waar je het voordien verliet, zelfs als tussentijds het boek gesloten werd. De boekenleggers voldoen aan internationale standaarden, zodanig dat ze in eender welk boek van gelijk welke fabrikant passen. Verschillende boekenleggers kunnen zelfs in één enkel boek gebruikt worden wanneer de gebruiker verschillende informatiepunten wil terugvinden. Een andere optie, die veel bijval vindt, is de hands-free-set (ook wel leestafel genoemd). Men kan de informatie raadplegen met beide handen vrij. Slechts een lichte beweging van de vinger volstaat om de volgende bladzijde te scannen.

Via een zeer gevoelig programmeer-systeem (genaamd potlood) is het mogelijk persoonlijke nota's in BOOK op te nemen. Het programmeer-systeem is vrij van patenten (je hoeft geen dure rechten aan veel te rijke bedrijven te betalen) en werkt in alle BOOK-producten.

BOOK

Vanzelfsprekend respecteert BOOK het milieu. BOOK bestaat uit 100% herbruikbare materialen. BOOK is een duurzaam product dat geen energie verbruikt en dat tientallen jaren gebruikt kan worden. Kortom BOOK wordt al de voorloper beschouwd van een nieuwe manier van ontspanning.

Welkom in het tijdperk die je manier van de wereld te bekijken zal veranderen.

Welkom tot de ervaring BOOK!!!

BOOK


 

13:03 Gepost door Ongebonden geest in Algemeen, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6) | Tags: vrijdenker, book, technologie, humor |  Print

Commentaren

Het gaat anders goed met het boek... sinds de crisis worden er meer boeken verkocht.

Plato was anders tegen het opschrijven van het woord net als je nu de visie Nicolas Carr hebt ten opzichte van het internetgebruik... Ik ga toch iets gemakkelijker woorden opzoeken via internet als ik een boek lees dan dat ik vroeger de moeite zou genomen hebben om het weer te gaan opzoeken in andere boeken. Gaat toch veel sneller en je kan veel sneller allerhande informatie vergelijken en erbij nemen. Dus allebei maar wat mij betreft.

Gepost door: Life angel | 26-07-11

@vrijdenker ??? hé jij had hier toch op geantwoord hé iets i.v.m. persiflage van een reclame???

Gepost door: Life angel | 27-07-11

@Life angel. Inderdaad! Ik begrijp er niets van ... mijn eigenste commentaren worden weggegooid. Hetgeen ik bedoelde was het volgende. Ik heb de tekst grotendeels overgenomen van You Tube. Het filmpje is in essentie geen kritiek op het internet-gebruik, wel een persiflage op de coca-cola-achtige reclame die rond iPad's, tablet-pc's en andere i-/e-snufjes gevoerd wordt.

Wat betreft het opzoeken van informatie. Inderdaad het internet is hier een goed gereedschap voor. Wel dien je het aanbod aan informatie over éénzelfde onderwerp grondig met elkaar af te wegen. Gelukkig laten nog veel mensen hun kritische blik op Wikipedia vallen.

PS. Ik kreeg vandaag een aanbieding van epo binnen. http://www.epo.be/boekenportaal/boekinfo_boek.php?isbn=9789057123283 . Dit is wellicht ook een boek dat je kan interesseren.

Gepost door: Vrijdenker | 27-07-11

@Life angel. Inderdaad! Ik begrijp er niets van ... mijn eigenste commentaren worden weggegooid. Hetgeen ik bedoelde was het volgende. Ik heb de tekst grotendeels overgenomen van You Tube. Het filmpje is in essentie geen kritiek op het internet-gebruik, wel een persiflage op de coca-cola-achtige reclame die rond iPad's, tablet-pc's en andere i-/e-snufjes gevoerd wordt.Wat betreft het opzoeken van informatie. Inderdaad het internet is hier een goed gereedschap voor. Wel dien je het aanbod aan informatie over éénzelfde onderwerp grondig met elkaar af te wegen. Gelukkig laten nog veel mensen hun kritische blik op Wikipedia vallen.PS. Ik kreeg vandaag een aanbieding van epo binnen. http://www.epo.be/boekenportaal/boekinfo_boek.php?isbn=9789057123283 . Dit is wellicht ook een boek dat je kan interesseren.

--- Dit bericht voor de 3de maal geplakt en nog geen commentaar te zien??

Gepost door: Vrijdenker | 27-07-11

Life angel....en hij zal't geen twee keer zeggen

Gepost door: Duvel | 27-07-11

haha vrijdenker nu weet ik het zeker, ja soms is het met vertraging, heb dat ook reeds gezien eerst lijkt het of je post gepost is en als je dan gaat kijken niet. Het duurt soms enkele minuten.Wel straf als je zelf niet gewist hebt dat ze zomaar je eigen commentaren wissen. Den duvel is er mee gemoeid haha. Bedankt voor de link, ziet er inderdaad wel een interessant boek uit.

Gepost door: Life angel | 28-07-11

De commentaren zijn gesloten.