19-12-10

Alles onthullende naaktkalender

NaaktKalender.jpg

Sommigen collega's lopen alweer geil om een nieuwe naaktkalender te mogen uithangen. Ik ben druk in de weer om hen een alles onthullende naaktkalender aan te bieden. Valt er nog meer te onthullen?

 

10:54 Gepost door Ongebonden geest | Permalink | Commentaren (5) | Tags: vrijdenker, naaktkalender |  Print

Commentaren

Kijk Vrijdenker. Ik vind die naaktkalenders maar niets. Ook niet de alles onthullende die U presenteert. Het gaat bij naaktkalenders om de sensualiteit en erotiek van afgebeelde mannen en/of vrouwen. In Uw geval is die sensualiteit en erotiek afwezig en krijgt men een verwijzing naar de medische beelvorming. Maar het kan natuurlijk ook aan mijn gebrek aan fantasie liggen. Er is ook een kunstenaar geweest die RX fot's nam van vrijende mensen maar ik weet niet meer wie dat was.

Gepost door: Duvell | 19-12-10

Hahaha... naakter dan naakt. Ik vrees dat je kalender niet erg in de smaak zal vallen, Vrijdenker. Maar dat verwacht je vast zelf ook niet echt :-)

Groetjes

Rudi

Gepost door: Rudi Van Damme | 19-12-10

aan Duvel wil ik het volgende vertellen (enkel maar omdat het opvalt): mij verwijt ge dat ik niks ken van muziek en kunst (ooit in bepaalde commentaren lang geleden, vraag mij dus niet waar....). dat ik weleens te veel fantasie heb (kan zijn). hier toont ge dan aan dat ge niet alleen geen fantasie hebt, maar ook geen gevoel (maar in de betekenis van concentratie, inzicht van het beeld en detail) hebt: wat maakt deze foto of afbeelding (whatever) toch erotisch en/of sensueel? simpel: de houding van het model en omdat ze min of meer puntschoenen draagt.

zelf sta ik ook niet te springen om een naaktkalender te kopen of gratis vast te krijgen, geeft men ze mij, ik zeg geen nee. maar ik verkies eerder kalenders waar de maand voor en na op één blad staat met betreffende maand, groot en duidelijk.

voor de rest, groeten aan ieder

Gepost door: watje | 20-12-10

Ja watje U hebt gelijk.
Na het lezen van Uw reactie heb ik de foto nogmaals aandachtig bekeken en inderdaad... ik kreeg er toch wel een erectie van zeker ?
Kijk watje. Ik vind een foto van een beendergestel, hetzij met of zonder naaldhakken, ongeacht de pose, niet erotisch. Mag ik dat vinden ?
Dat ik ooit geschreven zou hebben dat U niks kent van muziek en kunst is onjuist. U heeft waarschijnlijk mijn reactie in gedachte op Uw postje waarbij U stelde dat er zeer grote overeenkomsten zijn tussen klassieke muziek en heavy metal( of een aanverwante soort muziek). Leest U mijn eindejaars wensen t.a.v. U voor 2010 nog een keer aub. Daarin staat wat ik echt over U denk.

Gepost door: Duvell | 20-12-10

tav duvel:
welke eindejaars wensen? moet ik gemist hebben. (of ik heb ze niet aanzien alszijnde)
het is niet omdat ge naar erotische foto's of illustraties kijkt dat ge daarvoor een erectie moet gaan krijgen, als dat uw maatstaf is van een erotica.....
en nee, gij hoeft dat niet de denken dat het een erotische foto is, "het ontbreekt mij aan fantasie, het sensuele en erotiek is afwezig", ik heb enkel geantwoord, kwestie van verduidelijking op die illustraties. of gaat ge nu elke kunstenaar nu ook gaan bekritiseren wanneer ze aan het lullen zijn over hun zogenaamde kunstwerken? in gelijk welke vorm dan ook. wat natuurlijk mag hé :-)

Gepost door: watje | 09-01-11

De commentaren zijn gesloten.