10-03-10

Schaamlippenverminking

vrouwenbesnijdenis-blogvrijdenker
Langzamerhand vindt
in België de praktijk van vrouwenbesnijdenis ingang. De getroffen vrouwen zijn niet afkomstig uit één of andere “achterlijke” cultuur. Het zijn vrouwen die onder dwang van één of andere mode-god hun genitaliën laten bewerken. Wie de “deskundige” literatuur napluist zal kunnen vaststellen dat sommige vrouwen dergelijke ingreep overwegen omdat hun vriend of echtgenoot hun schaamlippen niet "correct" vinden. Blijkbaar zijn dergelijke mannen schaamlippen-experten en weten ze precies hoe een schaamlip er dient uit te zien. In de beslotenheid van de “wellness”-klinieken gaat de moderniteit in de achterlijkheid over. Les extrêmes se touchent. Of de pijnlijke gelijkenis tussen het dragen van een boerka en het ondergaan van een schaamlippencorrectieverminking.

Commentaren

Het is van de "achter-lijken" dat een Welness-fabriek op volle toeren kan draaien! (Ik heb een grondige hekel aan zulke "achter-lijken")

groetjes

Gepost door: maike | 10-03-10

Mijn ervaring leert dat het eerder de vrouwen zijn die, soms tegen de wil in van de echtgenoot, hun edele delen willen onttrekken aan de zwaartekracht door ze te laten snoeien.

Gepost door: Guillaume de Montségur | 21-03-10

De commentaren zijn gesloten.