27-03-09

Heiligheid versus geiligheid

PopeCondom

De second-in-command na God trok onlangs naar Afrika om er de lokale bevolking een wondermiddel tegen hiv aan te prijzen. De geiligheid zou in Afrika plaats moeten ruimen voor heiligheid. Hoe dat in zijn werk gaat, wist de rechterhand van God niet echt te vertellen. Het is geweten dat hij dagelijks zijn roede met heilig wijwater besprenkelt om er de geiligheid uit weg te drijven. Zoals men weet reageren latex en wijwater nogal hevig met elkaar. De paus orakelde dat het aantrekken van een rubbertje de bescherming van het wijwater teniet doet. Deze overspannen gedachte veroorzaakte echter wereldwijd nogal wat spanning.

In een interview op France Inter was het volgens de bisschop van Orléans wetenschappelijk bewezen dat het hiv-virus zich door de latex kan wurmen. God, de schepper van het alles en van het hiv-virus en het condoom bovendien, heeft dat trouwens zo gewild. Enkel heiligheid is een effectief schild tegen het duivelse virus, aldus de verhevene uit Orléans.

De aanmaak van het Heilig Water loopt echter van jaar tot jaar terug. De huidige productie volstaat zelfs niet om de eigen behoeften te dekken. Zo werd onlangs in Lyon een Belgische franciscaan tot 13 jaar cel veroordeeld wegens het verkrachten van een jongen over een periode van bijna tien jaar. De rechter van de Lyonese rechtbank had geen oren naar het feit dat de pater zijn roede niet tijdig met wijwater had kunnen besprenkelen. De pater beweerde de heer te zien opstaan en voelde een onweerstaanbare drang zijn meester te volgen.

Ik vrees dat de heiligheid niet tegen de geiligheid opgewassen is. En trouwens, vergeet niet, de geiligheid is ook een schepping Gods. Maak dus goed gebruik van zijn schepping!

 

Vanzelfsprekend hoort er hier een geilig gedicht bij:


mag ik voelen zei hij

(ik ga gillen zei zij

één keer maar zei hij)

wel leuk zei zij


(mag ik zei hij

hoeveel zei zij

veel zei hij)

waarom niet zei zij


(vooruit zei hij

niet te ver zei zij

wat is te ver zei hij

waar je bent zei zij)


mag ik blijven zei hij

(hoe zei zij

zoals nu zei hij

als je kust zei zij


mag ik bewegen zei hij

't is liefde zei zij)

als je wilt zei hij

(maar ik sterf zei zij


maar 't is leven zei hij

maar je vrouw zei zij

nou zei hij)

wow zei zij


(tiptop zei hij

hou niet op zei zij

o nee zei hij)

langzaam aan zei zij


(k-k-kom je klaar zei hij

ummm zei zij)

je bent fijn zei hij

(je bent mijn zei zij)


edward estlin cummings


 

19:42 Gepost door Ongebonden geest in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vrijdenker, paus, hiv, condoom, heilig, geil |  Facebook |

Commentaren

d, t of dt? 't zal aan de geilheid liggen, dat er een d, t of dt foutje in de tekst is geslopen...

Gepost door: dirk de schrijver | 31-03-09

problemen amai, er is een probleem: d, t, dt fouten, wow, ik heb eerder de tekst gezien, niet die d, t of dt fouten, "ik" weet hoe het komt! heeft totaal niks te maken met de geiligheid, dit komt allemaal door de opwarming van de aarde, ja da is het , het is de schuld van de opwarming van de aarde :-)
ach ja, is het niet deze veelvuldige geiligaards sinds de eeuwen heen die maar één ding verkondigden (alléz iets meer dan één ding): kweken, kweken, zoveel mogelijk kinderen om toch een zo groot mogelijk aantal christenen (volgelingen) te hebben. de geschiedenis herhaalt zich, en het is geen 5 voor twaalf meer, maar 5 na twaalf, onze mede-moslim-broeders hebben ons in gehaald. bij de anti-gelovigen blanken en schijnheilige blanke christenen pakt dat geen verf meer. dus gaan we maar naar Afrika, daar zijn ze nog te stom om deze shit van de paus te geloven, maar daar zit ook nog een groot potentiaal in, of men dan nog meer armoede en ellende gaat creëren (ziektes) zal de paus worst wezen, als er maar genoeg christenen gekweekt worden.
trouwens: of het waar is of niet weet ik niet, maar blijkbaar is het celibaat vrij recent in gevoerd.

Gepost door: watje | 31-03-09

Ja een ergerlijke uitspraak van de paus.
Net waar ze zoveel problemen hebben met aids.

Is het gedicht met of zonder condoom?

Gepost door: inge | 02-04-09

De commentaren zijn gesloten.