03-02-07

De mietjes van ons leger

Er hangt angst in ons landje. Bruidjes durven niet meer te huwen uit vrees hun smetteloos witte bruidjaponnetjes op het stadhuis zwart te maken. De schepen in kwestie kreeg er zelfs een kleurtje van. Waarom meiden, met een zwarte ziel, in het wit willen trouwen, begrijp ik overigens niet. In tijden van crisis kun je rekenen op ons leger, denk je dan.

Maar vrees, o lezer, zelfs ons leger heeft zijn meerdere gevonden. Onschuldig en in alle eenvoud heeft de vijand onze dapperen te kakken gezet. Met twaalf (12) C-130 transportvliegtuigen werd onze stek oninneembaar geacht. CH-1 tot en met CH-12 vlogen onverdroten het einder op en af. Na jaren dienst mocht dit eskader wel wat versterking krijgen. En zie, daar kwam CH-14 aangeland!

De mietjes van Brussels Airlines (BA) wisten er alles van. Ooit had er ééntje met dertien bolletjes op zijn staart het luchtruim gekozen. De veiligheidsraad kwam in spoedzitting bijeen en riep die onverlaat ter orde. Door een extraatje werd alle verder opvliegen vermeden. Voortaan kon men nu rustig het zwerk doorkruisen. Helaas. Onze tegenvoeters hebben de dood aan de staart van die vogels zien kleven. Vier - si, het homoniem voor - sterven. Daar kan geen mens meer tegenop.

Dus vrees, o Belgenland. De vijand nadert. Dertien in getale. Dertien in het insigne. Onze overgave is nakend! Geen erg. Meiden, die bang zijn op het stadhuis hun witte bruidsjurk zwart te maken, zijn het verdedigen niet waard!

BrusselsAirlines

20:12 Gepost door Ongebonden geest in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: leger, c-130, 13, brussels airlines, bijgeloof |  Facebook |

Commentaren

Omdat 13 een ongeluks getal is in het westen, hebben ze er maar 14 bolletjes van gemaakt.
MAAR 14 is het ongeluks getal voor de Chinezen!
De komentaar is: We gaan toch niet op China vliegen. (Juist, laat die 1.000.000.000 klantenmarkt maar rechts liggen)

Dit ruikt naar eigen volk eerst : ) (grapje)

Gepost door: Patrick | 03-02-07

zwart Op die trouw zag het (gelukkig) zwart van het volk :)))

Gepost door: Adem | 04-02-07

Dag Vrijdenker In wat voor een maatschappij leven we toch hé ? De man verwachtte zich in aan deze huid discriminatie. Maar zoveel annulaties op korte tijd ! Ik heb met die man te doen. Dan achten wij blanken ons tot het betere ras. Ik ben beschaamd in hun plaats.
Een fijne zondag !!! Die van mij wordt deze namiddag prettig gestoord :-) Joke

Gepost door: Joke | 04-02-07

Dag Vrijdenker Ik kom je een fijne avond wensen. Tof initiatief hé om met één grote groep koppels allemaal te trouwen bij de zwarte schepen op de dag tegen racisme.

Gepost door: Joke | 07-02-07

na ja Een bolletje meer of minder...
Fijn dat je jouw wagen laat voor wat hij is en de lucht probeert zuiver te houden.
Hartelijke groeten vanuit het mooie Niedersachsen

Gepost door: Sebastian | 08-02-07

De commentaren zijn gesloten.