03-03-06

Reclame : Zeep HumBod Een ecologisch en mensvriendelijk product !!

Dames en Heren,

Laten we, heel eventjes maar, ons geweten spreken ! Het is een rauwe realiteit, maar om de 2 seconden verhongert er een kind ! De tijd tikt echter verder en zo komt het dat 30 * 60 * 24 = 43200, pak ruwweg 43.000 kinderen per dag van honger omkomen. Op weekbasis verhongeren er 280.000 kinderen, op maandbasis 1,2 miljoen ! Dit kan zo niet verder! Op dergelijke manier krijgt Moeder Natuur 1,2 miljoen kinderen per maand te verteren! Moeder Natuur is er ziek van! Kunnen wij dat voor onszelf en voor onze kinderen verantwoorden? Neen, NATUUR-LIJK niet!

Daarom heeft het Forum Ecologisch en Ethisch Produceren in de hongergebieden ruime investeringen gedaan. Dagelijks zorgen enkele tientallen arbeiders voor het transport van de duizenden kinderlijkjes naar onze hoogtechnologische installaties. Daar wordt deze waardevolle, biologische grondstof omgevormd naar onze zeep HumBod (Met 100 % biologisch-garantie kenmerk !).

Dames en Heren,

Aanschouw deze weldaad van de ondernemingspolitiek van de vrije wereldhandel-economie ! Wij ontsluiten voor jullie dit onuitputtelijk 100% biologisch grondstoffen-reservoir ! Dank zij de steun van de Heilige Kerk mogen we zelfs een gestage groei in deze grondstoffenlijn verwachten ! Wees dus ook onze beursgang indachtig. Wij helpen een zwaar milieuprobleem uit de wereld ! Wij helpen enkele tientallen mensen uit de Derde Wereld aan werk ! De kapitalistische economie is een toonbeeld van mens- en milieuvriendelijkheid geworden !

Koop nu Zeep HumBod,

De natuur en de mensheid vaart er wel bij !

13:15 Gepost door Ongebonden geest | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.